Kategorier
FOR BØRN

Gensyn med ‘Luftens Helte’ på Netflix

Perfekt til børnenes vinterferie er der nu mulighed for at få sig et gensyn med Bjørnen Baloo og Kim Luftskipper i Disney-serien ‘Luftens Helte’ på Netflix. Der skal du blot søge under den originale titel: TaleSpin

‘Luftens Helte’ finder sted i byen Kap Suzette, som ligger ved havet, godt beskyttet af store klipper. Den lille smalle åbning imellem klipperne bevogtes af ‘Luftens Helte’. En del af figurene i serien er baseret på Disney filmen: Junglebogen.

‘Luftens Helte’ har tidligere været en del af programmet Disnet Sjov, men nu behøver ungerne altså ikke at vente på det bliver fredag. Nu kan de se ‘Luftens Helte’ lige når de har lyst på Netflix, hvor serien kom på den 17. februar 2014.

Der er lavet ialt 65 episoder af TaleSpin, men det er desværre langt fra dem alle, der er på Netflix fra starten. Vi håber resten kommer på senere.

OPDATERING: Den 20. marts 2014 kom de sidste afsnit på Netflix og dermed er hele første sæson tilgængelig. 

Se ‘Luftens Helte’ på Netflix HER

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.