Kategorier
BREAKING DOKUMENTAR

‘Client9’ – Sex-skandalen der fældede guvernør Eliot Spitzer

’Client 9: The Rise and Fall og Eliot Spitzer’ er en fantastisk spændende dokumentar som nu er på Netflix, om hvordan New York’s guvernør, statsanklager og moralens vogter, Eliot Spitzer i 2008 afsløres i en speget sexsag.

I 2007 blev Eliot Spitzer statsanklager i New York og han var nærmest en enmandshær i kamp mod råddenskab på Wall Street. Han gjorde det som ingen havde turdet gøre tidligere og afslørede store finansfyrster og industrigiganter på stribe. Men man skal ikke lægger sig ud med nogle af Wall Streets tunge drenge, når man selv står på en luksusluders klientliste som ‘Client 9’.

Afsløringen bestød, at Eliot Spitzer måtte træde tilbage som statsanklager og guvernør i 2008.

I denne dokumentar fra 2010 af instruktøren af “Taxi to the Dark side”, Alex Gibney, kommer vi helt tæt på hovedpersonen i skandalen, der rystede hele USA.

Dokumentaren har været sendt på dansk tv under titlen: “Guvernøren og luderen”

’Client 9: The Rise and Fall og Eliot Spitzer’ kom på Netflix den 15. marts 2014

http://youtu.be/WldZazpFy7I

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.