Kategorier
BREAKING FILM NYHEDER

Marvel’s Luke Cage på Netflix

Marvel-superhelteserien Luke Cage kan nu ses på Netflix.

Et mislykket eksperiment efterlader den tidligere straffefange, Luke Cage (Mike Colter), med superheltekræfter og forpurrer hans planer om at leve et stilfærdigt liv i Harlem, New York, da han pludselig er nødsaget til at bruge sine superkræfter til at bekæmpe forbryderne i bydelen – og dermed konfrontere sin mørke fortid.

Hovedperson Luke Cage spilles af Mike Colter, og med på rollelisten er også navne som Rosario Dawson, Mahershela Ali, Alfre Woodard, Simone Missick, Teho Rossi og Frank Whaley.

Executive producer på serien er Jeph Loeb, der også stod bag Marvel’s Daredevil og Jessica Jones.

Luke Cage på Netflix

Netflix har udsendt en video, der går bag om musikken i Marvel’s Luke Cage Street Level Hero.

De digitale videoer blander fiktion og historie ved at tage publikum bag scenen og se på de temaer, der giver serien sin følelse af ægthed og kulturelle relevans. Executive producer Cheo Hodari Coker, Mike Colter, Ali Shaheed Muhammad og Adrian Younge fra A Tribe Called Quest, A$AP Ferg og Method Man kommenterer på, hvordan hver episode er formet efter musikken og den musikalske indflydelse.

Det er den tredje Marvel-superhelteserie på Netflix og følger efter de populære serier som Jessica Jones og Daredevil, hvor Luke også ses. Senere ventes endnu en superhelteserie, når Iron Fist får premiere, inden det hele kulminere i løbet af 2017 med den ultimative Marvel superhelteserie: Defenders, hvor alle superheltene mødes.

Luke Cage kom på Netflix den 30. september 2016 og kan streames i 4K Ultra HD & HDR.

Se traileren til Luke Cage

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=tjpkCgICfIY

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.