Kategorier
BREAKING DOKUMENTAR

Netflix-dokumentar: Amanda Knox

Der er godt nyt til alle true-crime fan. Netflix dokumentaren: Amanda Knox kan nu ses på Netflix.

Dette er dokumentaren om amerikaneren Amanda Knox fra Seattle, der som 21-årig rejste til Italien i 2007 for at studere. I den italienske universitetsby, Perugia deler hun lejlighed med den 21-årige britiske kvinde, Meredith Kercher.

De to kvinder bliver aldrig bedste venner, men formår dog at bo sammen i den lille lejlighed. Det ændre sig i november 2007, hvor Meredith bliver myrdet Hun findes halvnøgen med halsen skåret over i deres fælles lejlighed.

Amanda, hendes daværende kæreste, Raffaele Sollecito og en mand fra Elfenbenskysten ved navn Rudy Guede blev straks tiltalt for mordet. Ifølge anklagerne havde Kercher mistet livet i forbindelse med en sexleg mellem de fire. Men Amanda og hendes kæreste nægtede sig skyldige.

Det blev startskuddet på et årelangt slagsmål ved de italienske domstole, hvor Amanda kendes skyldig i mordet to gange og frikendes for mordet to gange.

Netflix-dokumentaren: Amanda Knox

Det er den danske filmproducer Mette Heide, der sammen med instruktørene Rod Blackhurst og Brian McGinns står bag denne gribende dokumentarfilm om en af de mest omtalte mordsager i nyere tid.

Dokumentaren fik verdenspremiere på Toronto Film Festival d. 9. september.

Netflix-dokumentar: Amanda Knox kom eksklusivt på Netflix den 30. september 2016.

Se de to trailere til Netflix-dokumentaren: Amanda Knox

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.