Netflix-dokumentar: Amanda Knox

Netflix-dokumentar: Amanda Knox

Der er godt nyt til alle true-crime fan. Netflix dokumentaren: Amanda Knox kan nu ses på Netflix.

Dette er dokumentaren om amerikaneren Amanda Knox fra Seattle, der som 21-årig rejste til Italien i 2007 for at studere. I den italienske universitetsby, Perugia deler hun lejlighed med den 21-årige britiske kvinde, Meredith Kercher.

De to kvinder bliver aldrig bedste venner, men formår dog at bo sammen i den lille lejlighed. Det ændre sig i november 2007, hvor Meredith bliver myrdet Hun findes halvnøgen med halsen skåret over i deres fælles lejlighed.

Amanda, hendes daværende kæreste, Raffaele Sollecito og en mand fra Elfenbenskysten ved navn Rudy Guede blev straks tiltalt for mordet. Ifølge anklagerne havde Kercher mistet livet i forbindelse med en sexleg mellem de fire. Men Amanda og hendes kæreste nægtede sig skyldige.

Det blev startskuddet på et årelangt slagsmål ved de italienske domstole, hvor Amanda kendes skyldig i mordet to gange og frikendes for mordet to gange.

Netflix-dokumentaren: Amanda Knox

Det er den danske filmproducer Mette Heide, der sammen med instruktørene Rod Blackhurst og Brian McGinns står bag denne gribende dokumentarfilm om en af de mest omtalte mordsager i nyere tid.

Dokumentaren fik verdenspremiere på Toronto Film Festival d. 9. september.

Netflix-dokumentar: Amanda Knox kom eksklusivt på Netflix den 30. september 2016.

Se de to trailere til Netflix-dokumentaren: Amanda Knox

Ældre artikler