Kategorier
BREAKING FILM NYHEDER

Keira Knightley og Colin Farrell i ‘London Boulevard’

Gangsterdramaet London Boulevard fra 2010 med Colin Farrell og Keira Knightley kan nu streames på Netflix Danmark.

Filmen handler den kriminelle Mitchel (Colin Farrell) fra det sydlige London, der løslades efter tre år i fængsel for vold. Han beslutter sig for, at droppe gangsterlivet. Problemet er blot, at den mafiaboss som han siger nej til, ikke forstår et nej.

Tilbage i friheden kommer han tæt ind på livet af Charlotte (Keira Knightley), en kendt filmstjerne, som har svært ved at slippe for de nærgående journalister og fotografer. Mitchel bliver betaget af hendes skønhed og falder hurtigt ind i rollen som hendes beskytter. De to planlægger at stikke af fra det hele og starte et nyt liv i LA, men mafiabossen vil gør alt for at ødelægge deres planer.

SE ALLE DE NYE FILM PÅ NETFLIX

London Boulevard kom ikke i de danske biografer, hvilket kan undre, da filmen er fyldt med stjerner og William Monahan, som både har skrevet og instrueret filmen, vandt en Oscar for manuskriptet til Martin Scorseses film ‘The Departed‘.

Lad det være sagt med det samme: Dette er slet ikke i samme liga som ‘The Departed‘, men mindre kan også gøre det. London Boulevard er en spændende film, der måske ikke byder på noget nyt, men underholder ganske godt.

SÅDAN KAN DU SE NETFLIX USA

London Boulevard kom på Netflix den 29. december 2014.

Se traileren til ‘London Boulevard’

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.