Kategorier
SERIER

2. sæson af SciFi serien ‘Orphan Black’ på Netflix

2. sæson af den canadiske scifi-serie Orphan Black er netop kommet på Netflix.

Orphan Black handler om outsideren Sarah (Tatiana Maslany), der er på flugt fra et dårligt forhold. Hun bliver vidne til en kvindes selvmord. Da den døde kvinde ligner Sarah på en prik, ser hun chancen for at starte på en frisk og hun overtager den afdødes identitet, kæreste og bankkonto.

Hendes nye identitet viser sig dog at bære på en hemmelighed: Hun er en klon og Sarah finder snart ud af, at der er mange andre som hende. Hvorfor og hvor mange der er, ved Sarah ikke, men hun finder snart ud af, at nogle forsøger dog at myrde dem, én efter én.

Du får med andre ord Tatiana Maslany at se i mange forskellige roller, hvilket i sig selv er ganske fascinerende og man kan ikke lade være med at tænke på, hvor lang tid det har at taget at optage de scener, hvor hun er med flere gange.

Første sæson af Orphan Black overraskede mange ved at blive et stort scifi-hit på BBC America i 2013. Desværre opnåede serien ikke samme popularitet, da den kom på DR3 tidligere på året. Orphan Black har dog en hardcore fanskare herhjemme.

Nu er både første og anden sæson af Orphan Black på Netflix Danmark. I USA kommer tredje sæson af Orphan Black på BBC America til marts 2015.

2. sæson af Orphan Black kom på Netflix den 30. december 2015.

Se traileren til 2. sæson af ‘Orphan Black’

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.