Kategorier
BREAKING FILM NYHEDER

Den romantiske komedie ‘The Spectacular Now’

Der er dømt teenageromantik for alle pengene i The Spectacular Now fra 2013, som nu kan ses på Netflix Danmark.

The Spectacular Now er historien om Sutter Keely (Miles Teller), der er i gang med sit sidste år i gymnasiet. Han er chamerende, altid festens midtpunkt og dater skolens flotteste pige. I det hele taget lever Sutter i nuet – lige indtil kæresten smutter fra ham, hvilken sender ham på en lang druktur, der ender i haven hos skolekammeraten Aimee Finecky (Shailene Woodley).

Aimee er Sutters totale modsætning: Hun er den generte og ‘pæne pige’, læser science fiction og har planer for fremtiden. Helt uventet forelsker de to sig i hinanden.

Dét som indledes med et usandsynligt forhold, bliver imidlertid et skarpt og ærligt øjebliksbillede af ungdommens forvirring og lidenskab. Kærlighed imod alle odds.

SE ALLE FILMNYHEDER PÅ NETFLIX ÉT STED

The Spectacular Now kom desværre ikke op i de danske biografer, hvilket normalt får advarselslamperne til at ringe. Det vil dog i dette tilfælde være synd, at droppe The Spectacular Now alene af den grund, for det er faktisk en vellykket romantisk komedie, der nok skal give tårer i øjnene hos mange.

Filmen er lavet over novellen The Spectacular Now, der er skrevet af  Tim Tharp. Filmen fik premiere ved Sundance Film Festivalen i 2013.

The Spectacular Now kom på Netflix den 28. december 2014.

Se traileren til ‘The Spectacular Now’

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.