Kategorier
BREAKING NYHEDER

Ingen prisstigninger på Netflix foreløbig

De omkring 450.000 danskere, som abonnerer på Netflix kan ånde lettet op. Den store prisstigning, som Netflix varslede for kort tid siden går uden om Danmark i denne omgang.

I flere andre lande som Norge, USA og Holland steg abonnementet i sidste uge med mellem seks og ti kroner pr måned – en prisforhøjelse, som altså ikke ramte os danskere. I forvejen har vi verdens dyreste Netflix-abonnement og det har givetvis været medvirkende til, at vi blev fredet i denne omgang. 

SE LISTEN OVER DE 15 BEDSTE SERIER PÅ NETFLIX

Prisstigningen rammer i øvrigt kun nye kunder. Eksisterende Netflix-kunder beholder den nuværende pris i foreløbig to år.

Faktisk vil der være mulighed for at få et endnu billigere Netflix-abonnement. Det koster kun 69,- om måneden, men så får du Netflix i en lavere opløsning og samtidig virker tjenesten kun på én skærm ad gangen.

Vi slipper dog ikke for prisstigning

Selv om vi slap for den store prisstigning, så vil prisen på et Netflix-abonnement stige fra årsskiftet, hvor Netflix – i stil med andre streamingtjenester – formentlig bliver pålagt at betale dansk moms. Det vil betyde en prisstigning på fem til ti kroner om måneden. Folketinget er netop ved at lave de nødvendige ændringer i momsloven.

BLIV VEN MED OS PÅ FACEBOOK OG FÅ MERE UD AF NETFLIX

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.