Kategorier
BREAKING FILM

‘Scary Movie 5’ nu på Netflix

Det er alt andet end Oscar-nomineringer og anmelder roser, der kastes efter filmen Scary Movie 5, som netop er kommet på den danske Netflix.

Det er ellers to af Hollywoods mest fallerede stjerner, Charlie Sheen og Lindsay Lohan, som åbner Scary Movie 5.

Efter at Charlie Sheen dør, bliver hans tre børn fundet i en hytte langt ude i skoven. De vilde unger flytter ind hos Charlies bror, Dan, og dennes kæreste, Jody, i et hus fyldt med overvågningskameraer. Noget tyder på, at børnene hjemsøges af deres mor, som er besat af en dæmon. Imens kæmper Jody for at få hovedrollen i en ballet, mens Dan har problemer på sit arbejde i et genetikcenter for aber.

Scary Movie-serien begyndte i starten af de nye årtusinde. De første film var populære og en stor succes, men det er som om, at det ved den 5. film er småt med overraskelserne og filmen står tilbage, som den dårligste Scary Movie-film. Flere anmeldere mener endda, at filmen var den suverænt dårligste Hollywood-film i hele 2013.

Det er altså ikke for at få en stor filmoplevelse, at du skal kaste sig over Scary Movie 5. Udover Charlie Sheen og Lindsay Lohan, kan du også se ex-bokseren Mike Tyson på rollelisten.

Scary Movie 5 kom på Netflix den 4. maj 2014.

Se traileren til Scary Movie 5

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.