Kategorier
BREAKING DOKUMENTAR

Dokumentar om ‘Steen & Stoffer’ på Netflix

Der bliver stillet skarpt på den legendariske tegneserie ‘Steen & Stoffer’ (Calvin & Hoppes) i dokumentarfilmen Dear Mr. Watterson, som nu kan ses på Netflix.

Skaberen bag den populære tegneserie var Bill Watterson, som stoppede serien i november 1995. Siden da har fans over hele verden begrædt dette og håbet, at han måske en dag ville genoplive serien.

Selv om der ikke er kommet en eneste ny stribe med Steen & Stoffer i knap 20 år, så sælger bøgerne fortsat og ‘Steen & Stoffer’ bringes den dag i dag i aviser i mere end 50 lande.

Nu har filmskaberen Joel Allen Schroeder sat sig for, at fortælle historien om en af de mest betydningsfulde tegneserier. Det er blevet til dokumentarfilmen Dear Mr. Watterson, var den pressesky skaber af serien, Bill Watterson er selv medvirker.

SE LISTEN OVER DE BEDSTE DOKUMENTARFILM PÅ NETFLIX

Dear Mr. Watterson kom på Netflix den 18. maj 2014

Se traileren til Dear Mr. Watterson

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.