Kategorier
BREAKING SERIER

Britiske tv-serie ‘Mrs. Biggs’ nu på Netflix

Den britiske krimiserie Mrs Biggs, der på dansk hedder Togrøverens kone, er netop kommet på den danske Netflix.

Mrs Biggs beskriver den autentiske historie om den unge Charmain Powell (Sheridan Smith), der i 1957 møder den charmerende, men småkriminnelle tømrer Ronald Biggs (Daniel Mays) ombord på et tog til London. De forelsker sig, men hendes familie er alt andet end begejstret for forholdet og parret må stikke af til Devon, hvor Charmian gifter sig med Ronald på den betingelse, at han holder sig inden for lovens rammer.

Ronald starter et byggefirma, parret får to sønner, og fremtiden ser lys ud. Men da parret får brug for penge til et hus går Ron til sin ven Bruce Reynolds for at bede om et lån. I stedet for han tilbudt at deltage i et togrøveri. Et togrøveri som for eftertiden kendes som ‘Det store togrøveri’ og som gjorde de 15 mænd bag både berømte og berygtede over hele verden.

Det bliver samtidig starten på et liv på flugt for Charmain, der mod alle odds kæmper for at holde familien samlet.

Den rigtige Charmain har været konsulent på serien om sit eget liv.

1. sæson af Mrs Biggs, som nu er på Netflix, består af 5 afsnit. Det er uvist om, der den britiske tv-station ITV planlægger endnu en sæson af den populære serier.

Se traileren til Mrs Biggs

http://youtu.be/raSP3xFTUgg

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.