Kategorier
BREAKING NYHEDER TEKNIK

Netflix vil i fremtiden vide hvad du ønsker at se

I fremtiden vil Netflix vide præcis hvad du gerne vil se – endda før du selv er klar over det. Du behøver derfor ikke lede igennem uendelige lister med film og serier på dit tv, for Netflix ved allerede hvad du vil se!

Sådan tegner fremtiden sig ifølge Neil Hunt, der er en af topcheferne hos Netflix. Det kom frem i dag på en konference i New York.

Hans vision er, at vi i 2015 – altså om blot ni år – stort set ikke vil se traditionelt tv, fordi de jo ikke kan designe en hel aftenflade til lige præcis dig. Det kan streamingtjenesterne derimod og Hunt tror, at Netflix i 2025 blot vil præsentere dig for 2-3 film eller serier når du tænder for dit tv, fordi tjenesten ved præcis hvad du vil se.

Samtidig mener Neil Hunt, at reklame-tv vil dø. ”Vi har allerede bevist, at forbrugerne er klar til at betale et månedligt gebyr for at se film og serier uden reklamer.”

Mens vi i stigende grad kommer til at se serier og film på streamingtjenester, vil der dog stadig være et lille marked for mere traditionelle tv-stationer, som viser nyheder, reality, sport, quiz-programmer og andre direkte udsendelser, som ifølge Hunt ikke er på vej på Netflix….i hvert fald ikke de næste ni år, men hvem ved hvad der sker derefter.

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.