Kategorier
BREAKING DET BEDSTE FRA NETFLIX FILM & SERIER NYHEDER

De 15 bedste tv-serier på Netflix lige nu

Netflix er et af de bedste steder hvis du vil følge med i tv-serier. Ikke bare er der mange tv-serier at vælge imellem, men du slipper for reklamer og kan se lige så mange afsnit i træk, som du har lyst til. Ikke noget at sige til, at binge-watching for alvor er blevet populært med Netflix.

Flixnyt har lavet listen over de 15 bedste serier på den danske udgave af Netflix. Listen er lavet ud fra dels hvad der er populært hos andre Netflix-brugere, dels karakteren på Imdb og endelig hvad vi på redaktionen synes er værd at se lige nu på Netflix.

TV-serien LOST burde helt sikkert have haft en plads på denne liste, men da Netflix fjernede hele serien fra den danske udgave af streamingtjenesten den 1. maj 2014, er serien naturligvis heller ikke at finde på denne liste. Samtlige 15 tv-serier på listen kan ses lige nu på Netflix i Danmark. Det er dog ikke alle serierne, der er komplette.

Har vi overset en af dine favoritserier, så skrive endelig til os på mail@flixnyt, facebook, twitter eller g+.

De 15 bedste tv-serier på Netflix:

15. Dexter

Billede fra tv-serien DexterPrisbelønnet serie om Dexter Morgan, som er kriminaltekniker om dagen og seriemorder om natten. Han har siden sin barndom haft trang til at dræbe, men hans far lærte ham at styre denne trang. Nu er faderen imidlertid død og Dexter’s blodtørst umulig at styre. Der ligger 7 sæsoner af denne vanvittig spændende thriller på Netflix.

14. New Girl

Billede fra tv-serien New GirlSerien fik en lidt usikker start, men efter at man fik flyttet fokus fra Zooey til de øvrige karakterer i serien, hænger det væsentligt bedre sammen. ‘New Girl’ er en af de bedste sitcom’s i nyere tid – især 2. sæson er helt i særklasse. Serien udspiller sig i Los Angeles, hvor Jess flytter ind hos sine tre mandlige venner i deres fælles lejlighed. Der er indtil videre lavet tre sæsoner, men det er kun den første sæson, der er på den danske Netflix.

13. Lilyhammer

Cover til LilyhammerDen norsk-amerikanske tv-serie lavet i et samarbejde mellem NRK og Netflix. Serien handler om gangsteren Frank Tagliano (Steve Van Zandt – Little Steve), der efter eget valg sendes til den norske by Lillehammer, som en del af et vidnebeskyttelsesprogram, fordi han har angivet sin chef til myndighederne. Franks møde med den skandinaviske kultur er fantastisk. Det lykkedes dog hurtigt Frank at bliver kongen af hele Lillehammers underverden. Store dele af serien er filmet i Lillehammer, hvor man lige nu er i gang om optagelserne til den 3. sæson.

12. How I Met Your Mother

Cover til HIMYMEn af de mest populære sit-coms i nyere tid. Serien, som blandt fans kaldes HIMYM, beskrives som en kærlighedshistorie, der bliver fortalt baglæns. Serien fokuserer på hovedpersonen, Ted Mosby, der fortæller sin søn og datter om de begivenheder der førte til at han mødte deres mor. Som seere finde man dog hurtigt ud af, at det formentlig kun er seriens forfattere, som ligger inde med svaret på hvordan Ted mødte sine børns moder. På Netflix herhjemme ligger syv af de i alt ni sæsoner af HIMYM.

SE LISTEN OVER DE 15 BEDSTE DOKUMENTARFILM PÅ NETFLIX

11. The Walking Dead

Cover til serien The Walking DeadSerien handler om Vicesheriffen Rick Grimes, der vågner op fra koma og opdager, at verden plages af zombier. Han finder sammen med en lille skare af overlevende mennesker. Serien i øjeblikket blandt de mest seeste serier på amerikansk kabel tv. Serien er spændende og til tider fænomonal, men desværre har den også enkelte perioder, hvor den går lidt død. Effekterne i serien er enestående og medrivende. Særligt fordi ingen af stjernerne i serien kan vide sig sikre på, om de overlever et angreb fra zombierne. Der ligger to sæsoner af serien på Netflix.

10. Broen

Billede fra tv-serien BroenDansk-svensk krimiserie, som blev sendt i 2011. En kvinde bliver myrdet på Øresundsbroen – nøjagtigt midt imellem Sverige og Danmark. Sagen tvinger en dansk og svensk betjent til at samarbejde i denne stort opsatte og dramatiske krimiserie. København, Malmø og Øresundsbroen lægger scene til, når betjentene begynder at trevle trådene op i en indviklet og nervepirrende krimigåde. Første sæson af denne fantastiske serie, der desværre levede en lidt anonym tilværelse på DR2, ligger nu på Netflix. Glæd dig til at se Sofia Helin og Kim Bodnia, som det umage par, der skal forsøge at løse mordgåden.

9. Sons of Anarchy

Billede fra tv-serien Sons of Anarchy‘Sons of Anarchy’ er blevet beskrevet som The Sopranos på motorcykel. De første to sæsoner af serien er noget af det mest intense du kommer til at se på tv og giver dig et fantastisk indblik i de kriminelle rockeres hårde underverden. Mens lederen af klubben og hans kone styrer dem ind i en stigende lovløs retning, er hendes søn Jax splittet. Sons of Anarchy er historien om en mands kamp for at finde sin retning her i livet. Efter at have fået barn får Jax nemlig moralske bekymringer i forhold til medlemskabet af den kriminelle motorcykelklub SAMCRO (Sons of Anarchy Motorcycle Club), og forsøger at balancere livet i motorcykelklubben med livet som nybagt far. Fire ud af seks sæsoner ligger på den danske Netflix.

8. Doctor Who

Cover til BBC-serien Doctor WhoSiden BBC genoplivede denne kult-serie i 2005 er der for alvor pustet liv i historien om den mystiske doktor, som ingen rigtig kender navnet på og som derfor blot kaldes for Doktoren. Han kan rejse gennem tid og sted – og han kan endda rejse til andre planeter i kampen for retfærdighed. Herhjemme er 7. sæson netop kommet på Netflix. Kult-serien kørte i England fra 1963 til 1987, men genopstod i 2005 i en ny og moderne form. Siden 1963 har der været ikke færre end 12 forskellige doktorer, hvilket bruges meget kreativt i serien. Produktionen kan til tider halte lidt, men Doctor Who er en af den slags serier, det er svær ikke at blive fanget af. Hvis du ikke er til sci-fi serier, så kan Doctor Who være serien, der får dig til at elsker sci-fi genren.

SE LISTEN OVER ALLE DE NYE TV-SERIER PÅ NETFLIX

7. Orange is the new Black

Cover til Netflix serien Orange is the new BlackFørste sæson af dette fængselsdrama blev en af de mest populære Netflix originals serier. Serien handler om den hvide Brooklyn-pige, Piper Chapman, der indhentes af fortiden og sendes 15 måneder i et kvindefængsel, fordi hun for mange år siden transporterede penge for en narkoboss. Serien er voldsomt populær i USA og landet gik nærmest ’Orange’ amok da serien havde premiere i juli 2013. Til juni får 2. sæson premiere og dermed vil showet formentlig nå ‘House of Cards’ske højder.  Orange is The New Black er både interessant, overraskende, forunderlig, humoristisk sjovt, realistisk og medlevende…ja, lige frem fængslende. Serien formår at gøre tyve, mordere og kriminelle til rigtige mennesker.

6. Homeland

Cover til Homeland 3Serien om den intelligente CIA-agent Carrie Mathison, som mistænker marinesoldaten Nicholas Brody for at arbejde sammen med Al Qaeda og endda at planlægge et angreb på USA. ‘Homeland’ er baseret på den israelske tv-serie ‘Hatufim’ (Krigsfanger). Homeland vandt en Golden Globe i 2012 som Bedste Tv-Drama og bliver hyldet af dets mange kritikere for seriens overbevisende persongalleri, dets uforudsigelige plot og højspændte underholdning. Dette er en serie du ikke må snyde dig selv for. 2. sæson er netop kommer på Netflix. I USA får 4. sæson af Homeland premiere til efteråret 2014.

SE TOP 5 OVER DE 15 BEDSTE SERIER PÅ NETFLIX LIGE NU

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.