Kategorier
BREAKING FOR BØRN

Verdens klogeste dreng ‘Niels Neutron’ på Netflix

Så er serien om Niels Neutron – verdens klogeste dreng – kommer på Netflix.

Niels Neutron bor i Retroland og er måske ikke den sejeste i sin klasse, men han er i hvert fald den klogeste. Han kan alt det de andre børn drømmer om, som for eksempel at rejse tilbage til fortiden og blive usynlig. 

Niels elsker at opfinde ting, der gør livet mere behageligt. Niels’ robot-hund Goddard og hans bedste ven Carl stiller ofte op og afprøver nye opfindelser, som af og til går i vasken.

Serien hedder oprindelig ‘The Adventures of Jimmy Neutron’, men du kan finde den på Netflix under det danske navn Niels Neutron. Første sæson indeholder 20 episoder af hver 1 -2 små afsnit. Alle naturligvis med dansk tale.

NETFLIX I BØRNEHØJDE: SE LISTEN OVER NYE FILM OG SERIER TIL BØRN 

Serien om Niels Neutron kom på Netflix den 1. maj 2014

Se traileren til Niels Neutron:

(OBS: Engelsk tale på traileren)

niels-neutron-det-lille-geniUdover serien om Niels Neutron, finder du også filmen ‘Niels Neutron: Det lille geni‘ på Netflix.

Her skal Niels Neutron forsøge at skabe kontakt med en fremmed civilisation (via en brødrister!). De grumme aliens vil bruge forældrene som menneskeofre, så Niels må redde alle.

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.