Kategorier
BREAKING FILM

Den anmelderoste film ‘Pans Labyrint’ på Netflix

Guillermo del Toros fantastiske Oscarvindende eventyrfilm Pans Labyrint er nu på Netflix.

Filmen handler om 12-årige Ofelia, der rejser med sin gravide mor til skovene i det nordlige Spanien. Her skal de bo hos moderens nye mand, Vidal, en sadistisk kaptajn i Francos hær.

Da Ofelia udforsker en stor stenlabyrint, viser den sig at være hjem for skovguden Pan. Pan overbeviser hende om, at hun er prinsesse i et hemmeligt undergrundsrige og hvis Olfelia ønsker at vende tilbage til sit kongerige, så må hun udføre tre prøver inden fuldmåne.

Pans Labyrint er et enestående eventyr, som absolut ikke er for børn.

SE LISTEN OVER ALLE DE NYE NETFLIX-FILM

Fra filmen Pans LabyrinthDa filmen fik premiere i de danske biografer i 2007 uddelte de så mange stjerner, at filmen i dag, er en af de bedste anmeldte film i Danmark – nogensinde!

Ekstra Bladet gav filmen topkarakteren seks stjerner og Henrik Queitsch skrev: “Årets hidtil mest originale biografoplevelse. En født klassiker.” – også Jyllands-Postens anmelder Jakob Levinsen  måtte overgive sig til den mexicanske instruktør del Toros. “Med ’Pans Labyrint’ er han for alvor rykket op i mesterklassen med noget så originalt tænkt og helstøbt realiseret som en politisk fantasy-film”. 

BLIV VEN MED OS PÅ FACEBOOK OG FÅ MERE UD AF NETFLIX

Pans Labyrint har vundet ikke færre end 36 priser gennem tiderne og hjembragt imponerende 55 prisnomineringer, heriblandt seks Oscarnomineringer. Filmen kom på Netflix Danmark den 1. maj 2014.

Instruktøren Guillermo del Toro bag Pans Labyrint har tidligere stået bag film som ‘Mimic’, ’Hellboy’ og ’Blade 2’. Filmen er på spansk, hvilket var et krav fra del Toros. Han sagde angiveligt ‘nej’ til flere Hollywood-producere, som tilbød ham et endnu større budget, hvis bare han ville lave filmen på engelsk.

Pans Labyrint kom på Netflix den 1. maj 2014.

Se traileren til ‘Pans Labyrint’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.