Hobitten 2: Dragen Smaugs Ødemark på Netflix

Hobitten 2: Dragen Smaugs Ødemark på Netflix

Hobbitten: Dragen Smaugs Ødemark – anden del af Peter Jacksons trilogi baseret på J.R.R. Tolkiens populære mesterværk Hobitten – kan nu ses på Netflix Danmark.

Hobitten-trilogien foregår 60 år før begivenhederne i Ringenes Herre-trilogien. Vi er tilbage i Midgaard hvor vi følger hobitten Bilbo Sækker (Martin Freeman).

I Hobbitten: Dragen Smaugs Ødemark fortsætter eventyret for Bilbo, der er taget på en rejse med Gandalf (Ian McKellen) og 13 dværge ført an af Thorin Egeskjold (Ian McKellen) for at tilbageerobre det fortabte dværgekongerige Erebor, som er blevet overtaget af dragen Smaug.

Efter at have undsluppet de farlige skov-elvere drager gruppen til Søby, hvor den gådefulde mand Bard, hjælper med at få dem smuglet ind. Da de endelig kommer til Det Ensomme Bjerg, skal de stå ansigt til ansigt med den største fare af dem alle – et væsen mere grusomt end noget andet og et væsen, som ikke kun vil sætte deres mod, men også deres venskab, på en prøve – dragen Smaug.

Det danske anmelderkorps var noget delte da filmen kom i biografen i 2013. BT gav den 4 stjerner og skrev: “I det hele taget har Peter Jackson strammet op på spændings- og actionfronten fra den første film. Andet kapitel af ‘Hobbitten’ er et slaraffenland – for dem, der orker flere orker.”

Hobbitten: Dragen Smaugs Ødemark på Netflix

Hobbitten: Dragen Smaugs Ødemark kom på Netflix den 10. august.

Se traileren til Hobbitten: Dragen Smaugs Ødemark