Kategorier
NETFLIX SERIER NYHEDER SERIER

Grace & Frankie ny original Netflix-serie

Grace & Frankie sæson 1

Efter store succeser som House of Cards, Orange Is The New Black og Daredevil kaster Netflix sig nu over sit-com genren med serien Grace & Frankie, der nu kan ses på Netflix.

Grace (Jane Fonda) og Frankie (Lily Tomlin) er to kvinder, der knytter et højest uventet venskab, da deres mænd – Sol (Sam Waterston) og Robert (Martin Sheen) – under en middag afslører, at de er bøsser, forelskede og vil giftes med hinanden. Det efterlader Grace og Frankie som single kvinder i 70’erne, mens deres to eks-mænd tilsyneladende lever et lykkeligt liv sammen.

De to kvinder er dog vidt forskellige. Hvor Grace er motionsfanatiker og går meget op i sundhed, er Frankie noget mere alternativ og mere ligeglad med hvordan hun ser ud. De to kvinder knytter dog et bånd på trods af forskellighederne og det faktum, at de faktisk ikke kan døje hinanden.

Det danske filmmagasin Ekko gav Grace & Frankie 3 stjerner (ud af 5) og skrev: “Hyggelig Netflix-komedieserie lider af desperat angst for ikke at fremkalde grin.”

Grace & Frankie på Netflix

Det er en af bagmændene bag tv-serien Venner, Marta Kaufmann, der sammen med Howard J. Morris står bag Grace & Frankie. Indtil videre er der kun lavet denne ene sæson på 13 afsnit og det er uvist om der kommer endnu en sæson. Det afhænger helt sikkert af, hvor mange af os Netflix-brugere, der streamer serien.

Grace & Frankie sæson 1 kom på Netflix den 8. maj 2015.

Se traileren til Grace & Frankie

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.