Kategorier
FILM

Cyberbully – rørende drama om mobning

Det rørende drama Cyberbully fra 2011, der handler om internetmobning, kan nu ses på Netflix.

Cyberbully følger teenageren Taylor Hillridge (Emily Osment), der får sin egen bærbare computer i fødselsdagsgave, noget hun virkelig har ønsket sig. Hun bliver naturligvis glad og går straks i gang med at bruge den nye PC’er og bliver en flittig bruger af forskellige sociale medier.

Lykken bliver dog kort for Taylor, da hendes medstuderende begynder at udsætte hende for cybermobning. Efterhånden bliver mobningen af hende en besættelse og tonen bliver hårdere og hårdere. Taylor trækker sig langsomt mere ind i sig selv og hun fjerner sig fra sine venner og familie, indtil hun en dag rammer bunden.

Cyberbully er en hård, men yderst relevant film om mobning på internettet og vi ser de konsekvenser det har for især unge mennesker. Hvor går grænsen for hvad vi kan tillade os på internettet og er det i orden, at tonen er hårdere online end i det virkelige liv?

Cyberbully kom på Netflix i Danmark den 6. maj 2015.

Se traileren til Cyberbully

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.