Kategorier
FILM

Blended (En Vild Date) på Netflix

Den romantiske komedie, Blended (En vild date) fra 2014 med Adam Shandler og Drew Barrymore kan nu ses på Netflix.

Blended følger de to enlige forældre, Jim (Adam Shandler) og Lauren (Drew Barrymore). Jim er enkemand med tre døtre, som han ikke helt ved hvordan han skal håndtere. Lauren har forladt sin utro ægtemand og er nu alene med to sønner. De to single forældre mødes på en blind date, der dog ender katastrofalt og de to kan faktisk kun blive enige om en ting: at de aldrig skal ses igen.

Men inden længe er de begge – sammen med deres respektive børn fra tidligere ægteskaber – på familieferie samme sted i Sydafrika. Til trods for at de anstrenger sig for at stå imod, vokser den gensidige tiltrækning og smelter deres to familier sammen til en … med hylende morsomme konsekvenser.

Det er trekløveret bag den romantiske komedie The Wedding Singer, Adam Sandler, Drew Barrymore og instruktør Frank Coraci, der forenes i denne sjove komedie, som dog aldrig kom i de danske biografer. Kom til filmens officielle hjemmeside HER.

Blended (En Vild Date) kom på Netflix den 10. maj 2015.

Se traileren til Blended (En Vild Date)

https://youtu.be/DPsBx82FN78

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.