Kategorier
FILM

Tammy med Melissa McCarthy og Susan Sarandon

Den amerikanske komedie, Tammy fra 2014 med Melissa McCarthy og Susan Sarandon i hovedrollerne kan nu ses på Netflix.

Filmen handler om Tammy (Melissa McCarthy), som det går alt andet end godt for. På en og samme dag bliver hun fyret fra sit arbejde i en snusket burgerbar, smadrer sin bil og finder sin mand i dobbeltsengen sammen med naboen.

Tammy pakker sine ting og tager hjem til sine forældre – kun tre huse væk. Hun beslutter sig for at lægger det hele bag sig og tage ud for at opleve noget. Hun ejer dog ikke rød øre og har ingen bil har. Hendes bedstemor, Pearl (Susan Sarandon), er hendes eneste udvej – med en bil, penge og en brændende lyst til at se Niagara Falls. Ikke lige det Tammy havde tænkt sig. Men på farten, med sin alkoholiserede bedstemor ved sin side, er det måske præcist, hvad Tammy har brug for.

Kom til filmen Tammys officielle hjemmeside HER

Filmen Tammy kom aldrig i de danske biografer, men i udlandet fik komedien rimelige anmeldelser og filmen er bestemt ganske underholdende.

Tammy kom på Netflix den 10. maj 2015.

Se traileren til Tammy

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.