Kategorier
NETFLIX SERIER NYHEDER SERIER

Dexter sæson 8 nu på Netflix

Dexter på Netflix

8. sæson af den amerikanske thriller-serie Dexter på Netflix. Serien bygger på bogen “Darkly Dreaming Dexter”

Der er lagt op til 12 spændende afsnit om kriminalteknikeren og seriemorderen Dexter Morgan, (Michael C. Hall), som om dagen er en venlig, hjælpsom og professionelle kriminaltekniker, men om natten er en ubarmhjertige jæger, der jager dem, han mener er undsluppet retfærdigheden og tager loven i egen hånd, og får samtidig tilfredsstillet sin sult efter hævn.

Der er gået seks måneder siden den syvende sæson sluttede, og Dexters søster, Debra Morgan (Jennifer Carpenter) har skiftet arbejde fra Miami Metro til en privatpraksis i et sikkerhedsfirma og er gået undercover for at arbejde på en sag. Hun kæmper fortsat med sin viden om hendes bror er en seriemorder. I mellemtiden efterforsker Miami Metro drabet på en mand, som mangler en bestemt del af hjernen.

8. sæson er den sidste sæson i serien om Dexter. Netop denne sæson er blevet kritiseret voldsomt og især selve afslutningen på serien har fået mange fans op i det røde felt.

Dexter sæson 8 på Netflix

8. sæson af Dexter kom på Netflix den 7. april 2015. Hvis du endnu ikke er kommet i gang med Dexter kan du se samtlige sæsoner på Netflix Danmark.

Se traileren til Dexter sæson 8

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.