Kategorier
BREAKING NETFLIX SERIER SERIER

Supernaturel sæson 8 på Netflix

Supernaturel sæson 8

8. sæson af den populære amerikanske fantasy-horror tv-serie Supernatural kan nu ses på Netflix.

Vi er tilbage hos de to brødre, Sam (Jared Padalecki) og Dean (Jensen Ackles), der er blevet opdraget af deres far, John, til at jage og dræbe alle de væsener, der vandrer omkring i natten, efter at hans kone, Mary, blev myrdet af onde overnaturlige væsener da drengene var små. Nu kører brøderne rundt i USA i deres sorte Chevrolet Impala fra ’67  mens de jagter overnaturlige væsener.

Efter et år fra hinanden genforenes de to brødre Sam og Dean igen her i ottende sæson. Dean tager efter flugten fra Purgatory direkte hen til Sam, men gensynet bliver bestemt ikke hvad han havde håbet på. Selvom Sam dropper alt for at være sammen med sin bror, så er det sværere end forventet at forlade det liv han havde vænnet sig til.

Supernaturel på Netflix

Supernaturel blev sendt første gang på den amerikansk kabel tv-kanal CW og serien har siden været en af de største succeser på stationen. Netop nu kører 10. sæson af Supernaturel på CW og det forventes, at der også kommer en sæson 11.

8. sæson af Supernaturel kom på Netflix den 7. april 2015, hvor også de syv foregående sæsoner ligger.

Se traileren til Supernaturel sæson 8

 

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.