Kategorier
NETFLIX SERIER SERIER

Seriepremiere: The Blacklist på Netflix

The Blacklist – succesen fra USA

En af USA’s mest sete tv-serier, The Blacklist kan nu ses på Netflix.

Dette er serien om den tidligere flådeofficier, Raymond Reddington (James Spader), der vender familie og karriere ryggen for at blive rådgiver for internationale terrorister og forbrydere under navnet ’The Concierge of Crime’, hvilket gør ham til en af verdens mest eftersøgte forbrydere.

En dag dukker ‘Red’ pludselig op til overfladen igen og melder sig selv til CIA. Han tilbyder at sladre om alle dem, han har arbejdet sammen med – alle dem der står på hans ‘blacklist’. Hans eneste betingelse er, at han kun vil tale med den nyslået CIA-agent, profileringseksperten Elizabeth “Liz” Keen ( Megan Boone), der har første dag på jobbet. Spørgsmålet er om Reddington kender  Liz i forvejen?

The Blacklist på Netflix

Glæd dig til en vanvittig spændende serie, med en James Spader i absolut storform. Han er intet mindre end perfekt i rollen som Raymond Reddington.

Opdateret den 16. januar 2016: Nu ligger også The Blacklist sæson 2 på Netflix, men hos ViaPlay er man lidt længere fremme og lige nu kan du også se sæson 3.

Se The Blacklist sæson 3 på ViaPlay. Nye afsnit hver fredag! Prøv ViaPlay gratis i 30 dage!

1. sæson af The Blacklist kom på Netflix den 7. april 2015.

Se traileren til The Blacklist

https://youtu.be/-WYdUaK54fU

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.