Kategorier
BREAKING FILM NYHEDER

Marvel’s: Thor: The Dark World nu på Netflix

Den amerikanske eventyrfilm fra 2013 Thor: The Dark World er nu på Netflix.

Dette er efterfølgeren til Marvels ‘Thor’ fra 2011 og denne gang er hele universets eksistens er i fare.

Thor (Chris Hemsworth) kæmper for at genoprette orden i kosmos. Han genforenes med Jane Foster (Natalie Portman) og tvinges til at danne en alliance med sin forræderiske bror Loke (Tom Hiddleston) for at bekæmpe en fjende, som selv Odin (Anthony Hopkins) og Asgaard ikke kan klare. Et gammelt opgør anført af den hævngerrige Malekith (Christopher Eccleston) genopstår nemlig for at kaste hele niverset tilbage i mørket.

Thor: The Dark World er den tredje film med Marvels tegneseriehelt Thor på bare tre år. Den første film ‘Thor’ kom i 2011 og året efter slog han sig sammen med Iron Man, Hulk og Captain America i filmen The Avengers fra 2012. Handlingen i Thor: The Dark World er en fortsættelse af historien i The Avengers.

BT gav filmen 4 stjerner, da den kom i de danske biografer i 2013 og skrev “Thor er solidt håndværk, der aldrig bliver rutine.” Flere af de danske anmeldere var dog knap så begejstrede, men for fans af Marvel superheltene, er dette en fantastisk film.

Thor: The Dark World kom på Netflix 7. april 2015.

Se traileren til ‘Thor: The Dark World’

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.