Kategorier
BREAKING NYHEDER

Der kommer også en 3. sæson af House of Cards

Når vi om en uge kaster os over 2. sæson af “House of Cards”, så slutter det ikke, når du har set alle de nye afsnit. Netflix har netop bekræftet, at de har bestilt en 3. sæson af den Emmy-vindende serien.

Det var oprindeligt kun meningen, at der skulle laves to sæsoner af House of Cards, men både Netflix og folkene bag serien var positive over udsigten til endnu en sæson og repræsentanter fra Netflix fortæller til The Hollywood Reporter, at optagelserne til den 3. sæson snart går i gang.

13 FEDE FAKTA, DU IKKE VIDSTE OM ‘HOUSE OF CARDS’

Netflix ønsker ikke at fortælle, hvor mange personer, der har set serien, da alle deres streaming tal er hemmelige, men tjenesten lægger ikke skjul på, at de betegner serien som en kæmpe succes.

‘House of Cards’ blev den første online-serie lavet udelukkende til en streamingtjeneste, som har vundet en Emmy Awards. Den var nomineret til ni Emmy’er og fire Golden Globes, hvor skuespilleren Robin Wright vandt for sin rolle i serien.

Den 2. sæson af House of Cards kan ses den 14. februar 2014 og alle 13 afsnit vil være tilgængelig fra den dag.

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.