Kategorier
BREAKING FILM & SERIER FOR BØRN NYHEDER

De bedste børnefilm til vinterferien på Netflix

Så er det uge 7 og der er dømt vinterferie for landets skolebørn.

Desværre er der jo ikke udsigt til at kælkene bliver luftet i år. Med temperaturer over frysepunktet ser sidste års kælkebakker brune og kedelige ud. Det giver til gengæld tid til lidt indendørs hygge med familien foran fjernsynet.

Flixnyt har derfor fundet seks gode børne- og familiefilm til vinterferien på Netflix.

 

Filmplakat fra filmen Over hækkenOver Hækken: Animationsfilm fra Dreamworks der sikkert bliver et hit hos familiens yngste. Filmen handler om den uheldige vaskebjørn RJ, der stjæler fra en sovende gråbjørns forrådskammer. Bamsefar vågner dog under tyveriet og RJ må love bjørnen at fylde kammeret op igen – ellers vil han selv ende som en del af forrådskammeret. RJ får dog hjælp fra skovens dyr, som må bevæge sig ind mod forstaden for at skaffe mad.

De danske stemmer kommer fra blandt andre Søren Pilmark, Anna David, Ole Ernst og Anders Bircow, mens det er Bruce Willis, Jim Carrey og Avril Lavigne, der står bag stemmerne på original sproget.  Selv om filmen er fra 2006, kan den sagtens ses her otte år senere.

Se traileren til Over the Hedge (Over Hækken)

 

cars2

Biler 2: Pixars animationsfilm fra 2011. Dette er efterfølgeren til ‘Biler’ fra 2006. Racersuperstjernen Lynet McQueen og hans uheldige ven, kranbilen Bumle vender tilbage og denne gang drager de til Europa og Asien for at finde ud af, hvem der er verdens hurtigste bil. Pludselig er Bumle dog involveret i et internationale spioneventyr.

Handlingen i 2’eren lever ikke helt op til den fantastiske 1’er, men den er bestemt et kig værd. Fantastiske animationer og god humor.

Opdateret 22. april 2014. Biler 2 er ikke længere på Netflix!

Se traileren til ‘Biler 2’:

 

http://youtu.be/2Fcu2H1myKM

 

 

happyfeetHappy Feet: Oscarvindende animationsfilm fra 2006. Vi er nu havnet på Antarktis hos de stolte kejserpingviner, hvor en mage for livet findes ved at pingvinerne synger, så hjerterne slår klik. Desværre kan den unge pingvin Mumle ikke synge – han har faktisk ikke en tone i livet. Til gengæld har han et usædvanligt talent: Han kan steppe!  Men er det nok til at komme frem som pingvin og finde en mage?

Fantastisk musik – måske lidt for meget for de yngste, men en virkelig flot film.

Se traileren til “Happy Feet”

 

kung_fu_pandaKong Fu Panda: Dreamworks animationsfilm fra  2009.  Den store og klodsede panda, Po er en kæmpe Kung Fu-fan, hvilket ikke stemmer særlig godt overens med hans job i sin families nudelrestaurant. Pos drømme bliver til virkelighed, da skæbnen udvælger ham til at træne sammen med sine Kung Fu-idoler under ledelse af læremesteren Mester Shifu. Men før de ved af det, er den hævnfulde og forræderiske sneleopard Tai-Lung på vej mod dem, og det er nu op til Po at forsvare alle mod truslen.

Se traileren til ‘Kong Fu Panda’

http://youtu.be/UtgdQTkmPPQ

 

 

LEGO-Batman-TheMovie-DC-Superheroes-UniteLEGO Batman – The Movie: Kender du spillet LEGO Batman 2, så vil du mere eller mindre også kende handlingen i denne film. Det er nemlig handlingen i spillet, der er lavet om til film og så er der tilført dansk tale, hvilket bestemt gør filmen til en rigtig god oplevelse for familiens yngste. De stive LEGO figurer bliver i den grad levende og handlingen er god. Bestemt værd at se for alle LEGO superhelte fans. 

Se traileren til LEGO Batman – The movie:

 

far-til-fire-tilbage-til-naturenFar til fire – Tilbage til naturen: Filmen fra 2011 er den femte af de nye “Far til fire”-film. Denne gang sættes fars evner i friluftslivet  på prøve, da familien tager på weekendtur til Sverige. I ‘Far til fire’ vender alle de velkendte karakterer tilbage. Forvent ikke at blive blæst bagover af et fantastisk plot og eminente skuespilpræstationer. Til gengæld er der statsgaranti for harmløs familiehygge.

Se traileren til Far til fire – Tilbage til naturen

 

Skulle vi tage en 7. film med, så lad os anbefale Pixar animationsfilmen Modig, som Flixnyt skrev om, da den fik premiere på Netflix i januar 2014.

 

Har du et tip til de bedste børnefilm på Netflix, så skrive en kommentar nederst på siden eller på vores facebook-side. Så er du med til at gøre denne liste endnu bedre.

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.