Kategorier
BREAKING SERIER

Sort humor i serien “Dead Like Me”

Der er både tør og sort humor samt et medrivende drama i den populære tv-serie “Dead Like Me”, som nu kan ses på Netflix Danmark.

Serien handler om den utilpassede Georgia, kaldet George (Ellen Muth). Hun er droppet ud af skolen, hader sin mor og kunne ikke være mere ligeglad med sin søster. George dør da hun får et toiletsæde i hovedet fra rumstationen Mir og i livet efter døden fortsætter problemerne for hende.

Georgia bliver nemlig kontaktet af manden Rube, der er Grim Reaper. Han skal sørge for, at de døde sjæle bliver nænsomt guidet videre til ”hvor det nu er, de skal hen”. Han er også død, men som de dødes vejleder har han fået tildelt en krop, der vandrer rundt mellem de levende. Rube har udvalgt George til sin arbejdstyrke og så har man bare at udføre opgaven ellers bliver det værst for en selv.

Det er Bryan Fuller, der står bag serien. Han er også manden bag serierne Heroes og Hannibal.

Serien “Dead Like Me” blev af mange betegnet som en af de bedste nye serier, da den kom frem i 2003. Det danske site Geek Culture gav således serien 6 stjerner.

Der er lavet to sæsoner af serien og alle 29 afsnit kom på Netflix Danmark den 9. februar 2014

Se traileren til “Dead Like Me” her:

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.