Kategorier
BREAKING SERIER

Alle afsnit af ‘Heroes’ nu på Netflix

Alle 4 sæsoner af den succesfulde tv-serie, ‘Heroes’ kan nu ses på Netflix Danmark.

Ordet hverdagshelte får en helt ny betydning i denne populære sci-fi serie, Heroes.

Det hele begynder, da en solformørkelse kaster sine skygger over jorden og en gruppe helt almindelige mennesker, der gradvist opdager, at de er i besiddelse af overnaturlige evner. Evner som at kunne flyve, være usårlig, læse tanker og få tiden til at stå stille. Lidt efter lidt går det op for alle, at deres evner har en mening, og at de har en stor rolle at spille, i at redde verden fra den ultimative katastrofe sammen. De har nemlig en lige så magtfuld fælles fjende.

Serien kørte fra 2006 – 2009 og i de 4 sæsoner er der lavet ikke færre end 79 afsnit. Det er dog ingen hemmelighed, at den første sæsons 23 afsnit i særklasse er de bedste. Under 2. sæson blev serien angiveligt ramt af strejke blandt manuskriptforfatterne, hvilket trak niveauet noget ned i de efterfølgende sæsoner.

Men er du til sci-fi og har du ikke fået set denne populære tv-serie, så kast dig over 1. og 2. sæson. De er bestemt et kig værd.

Alle sæsoner af TV-serien ‘Heroes’ kom på Netflix Danmark den 22. januar 2014.

Se traileren til 1. sæson af tv-serien ‘Heroes’

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.