Kategorier
BREAKING FILM

“Legally blondes” – “Blondines hævn 3”

Den 3. blondine-film ‘Legally blondes’ er nu på Netflix Danmark.

Modsat sine to mere succesfulde forgængere, kom ‘Legally Blondes’ aldrig op i de danske biografer.

Da Elle Woods’ unge, blonde kusiner, Annie og Izzy, flytter fra England til Californien, er de overbevist om, at deres pink spadseredragter, små nuttede hunde og skarpe bemærkninger vil gøre dem til skolens sejeste chicks. Men det tager dem desværre kun to nano-sekunder at opfatte, at deres look er lysår fra den cool dress kode og pengefikserede magtstruktur, der gennemsyrer alt på deres nye skole.

Nemmere bliver det ikke da skolens mest magtfulde klike vender sig mod pigerne og forsøger at få dem anklaget for kriminelle aktiviteter. Nu må Izzy og Annie mobilisere al deres logiske intelligens og blonde charme for at rense sig for anklagerne og én gang for alle vise de andre elever på skolen, at man skal aldrig undervurdere en blondines alsidige evner… og slet ikke to!

Den 3. ‘Legally Blonde’ lever bestemt ikke op til forgængerne og filmen mangler i den grad Reese Witherspoon på rollelisten. Hun har dog haft en finger med i spillet, da hun har produceret filmen.

Savner du Witherspoon, så kan du dog glæde dig over, at både ‘Blondinens Hævn’ (Legally Blonde) fra 2001 og ‘Blondinens Hævn 2’ (Legally Blonde 2 – Red, White & Blonde)  fra 2003 kan findes på Netflix Danmark.

‘Legally Blondes’, der på dansk fik titlen ‘Blondinens hævn 3’ kom på Netflix Danmark den 22. januar 2014.

Se traileren til ‘Legally Blondes’

http://youtu.be/Iv-sUdRjc-U

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.