Kategorier
SERIER

Miniserien ‘Delete’ på Netflix

Miniserien ‘Delete’ kan nu ses på Netflix Danmark

En computerfejl udløser en nedsmeltning i en plutoniumreaktor. Det viser sig, at en grupper internetanarkister under navnet “Dubito” står bag. Situationen eskalerer yderligere, da en luftværnsraket eksploderer over San Francisco. Men det gruppen, der er fjenden eller er det selve internettet, der er på vej til at udrydde jorden?

Mere skal der ikke afsløres af plottet, for det er faktisk en rigtig god historie. Desværre er selve den tekniske kvalitet mildest talt elendig. Skæve kamera vinkler og uskarpe billeder – kombineret med en besynderlig lyssætning, gør serien til en blandet fornøjelse. Det er faktisk synd, for selv om historien er hørt før, så er plottet rigtig fint i denne serie.

Miniserien ‘Delete’ fra 2011 er i to afsnit på hver 1 timer og 25 minutter. Den kom på Netflix Danmark den 22. januar 2014.

Se traileren til tv-serien ‘Delete’:

http://youtu.be/FtagCtZ5VuE

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.