Kategorier
BREAKING SERIER

Verdens bedste sci-fi serie ‘Battlestar Galactia’

‘Battlestart Galactia’ er muligvis verdens bedste sci-fi serie og nu er alle 4 sæsoner på Netflix Danmark.

Dette er genopstandelsen af sci-fi hittet ‘Battlestar Galactica’ fra 1978, der handlede om tolv koloniers kampe mod en bunke robot-krigere kaldet Cylons.

Nu er vi i 2004 og de cybernetiske cyloner, som blev skabt af mennesket, har gjort oprør og har udviklet sig. De ser ud som mennesker, opfører sig som mennesker og nogle af dem tror de er mennesker.  De har næsten udslettet menneskeheden og nogle af de få overlevende er ombord på Battlestar Galactica, hvor de leder efter den mytiske planet Jorden.

Cover til filmen 'Battlestar Galactia - The Plan'Er du faldet for serien, så snyd ikke dig selv for filmen “Battlestar Galactia – The Plan’! Det er den 3.  spin-off film, hvor du kommer endnu dybere ind i nogle af de historier, som serien ikke går helt i dybden med.

KØB ‘BATTLESTAR GALACTIA – THE PLAN’ HER

“Battlestar Galactica” har vundet mange priser og det er fuldt fortjent: Fantastisk skuespil og en god historie blandet med eminent underlægningsmusik og fede effekter. Er du til sci-fi er denne serie absolut på ‘MUST SEE’-listen. 

Den 4. januar kom alle 4 sæsoner af ‘Battlestar Galactia’ på Netflix Danmark.

Se traileren til ‘Battlestar Galactia’

http://youtu.be/nUXGUN1tuu4

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.