Kategorier
BREAKING DOKUMENTAR FILM OG SERIE NYT

Skateboard dokumentaren “The Motivation”

Spændende dokumentarfilm om otte unge skateboardere, der forbereder sig til deres sportgrens fornemmeste mesterskab: Street Leauge Championship i New York.

Hver af de otte skatere har deres egne kampe, som de må tage midt i forberedelserne. Presset fra familierne, skader, penge, berømmelse og naturligvis deres interne stridigheder. Kampe som de skal overvinde for at nå målet: Titlen som verdens bedste street-skateboarder og præmien på $200.000.

KOM TIL ‘THE MOTIVATION’S HJEMMESIDE

Det er den internationalt anderkendte filmmand, Adam Bhala Lough der står bag denne spændende dokumentar, hvor han følger otte af verdens bedste professionalle skateboardere som Rob Dyrdek, Ryan Sheckler, Paul Rodriguez, Eric Koston, Sean Malto, Chris Cole, Nyjah Huston, Chaz Ortiz og Steve Berra.

Denne spændende dokumentar kom på Netflix Danmark den 11. februar 2014. Se “The Motivation” på Netflix HER

Se traileren til The Motivation:

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.