Kategorier
FOR BØRN

Oscarvindende animationsfilm på Netflix

Familiens yngste kan godt begynde at glæde sig til et storslået eventyr med Disney Pixar-animationsfilmen ‘Modig’ (Brave), som nu er kommet på Netflix i Danmark.

Filmen handler om den skotske prinsesse Merida, der er en talentfuld bueskytte og fast besluttet på selv at styre sit liv. Hun trodser en ældgammel skik, hvilket fører  til kaos og ødelæggelser i kongedømmet.

“Modig” er Pixars 13. spillefilm og den er instrueret af Mark Andrews, som tidligere har stået bag “De Utrolige” og “Ratatouille”. Filmen ‘Modig’ vandt en Oscar som Bedste animerede film i 2012. 

‘Modig’ kom på Netflix i Danmark den 6. januar 2014. Den kan både dansk tale og på originalsproget med undertekster, hvilket anbefales til voksne, da den skotske accent er charmerende og giver filmen lidt kant. Det er blandt andre Kelly MacDonald, Billy Connolly og Emma Thompson, der lægger de originale stemmer til filmen.

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.