De Eventyrlige Vogtere på Netflix

De Eventyrlige Vogtere på Netflix

Den eventyrlige DreamWorks-animationsfilm fra 2012, De Eventyrlige Vogtere (Rise of the Guardians) kan nu ses på Netflix. En fantastisk film for hele familien fra folkene bag Sådan Træner Du Din Drage.

Her spreder de eventyrlige vogtere: Tandfeen, Julemanden, Påskeharen, Jack Frost og Sandmanden (en slags Ole Lukøje) hver dag glæde i verden gennem børns fantasi og vogter samtidig over dem.

De fem legendariske helte har hver deres helt ekstraordinære evne, som de for alvor kommer til at bruge, da bøhmanden Pitch lægger en plan for at dominere hele verden og fylde den med frygt.

De må derfor skabe deres hele eget drømmehold og tage kampen op for at bevare magien, fantasien og ikke mindst troen hos børn i hele verden.

SE LISTEN OVER DE NYE BØRNEFILM PÅ NETFLIX

Filmen giver et utraditionelt twist på nogle højtelskede, traditionelle figurer. Filmen er baseret på en børnebog af William Joyce med titlen ‘The Guardians of Childhood’. Han skrev også bogen og instruerede filmen ‘The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore’, som i 2012 vandt en Oscar for Bedste korte animationsfilm.

BT gav De Eventyrlige Vogtere 4 stjerner og skrev: “… et sandt sansebombardement, leveret i højt tempo, med mange sjove og godt tænkte indslag og en imponerende flot animation.”

De Eventyrlige Vogtere (Rise of the Guardians) kom på Netflix den 1. april 2016, hvor den naturligvis kan ses med dansk tale eller på originalsproget med danske undertekster.

Se traileren til De Eventyrlige Vogtere