Kategorier
BREAKING FOR BØRN

Madagascar 3 – Efterlyst I Hele Europa

Den fantastiske DreamWorks animationsfilm fra 2012, Madagascar 3 – Efterlyst I Hele Europa kan nu ses på Netflix.

Alle de velkendt figurer fra Madagascar-filmene er tilbage i deres sjoveste eventyr nogensinde! Alex, Marty, Melman og Gloria er fortsat strandet i Afrika, men vil gerne tilbage til den zoologiske have i Nye York.

Men inden de kan komme til USA, må de lige en tur til Europa, fordi de kommanderende pingviner har indtaget det lokale casino i Monte Carlo.

Den berømmelses syge Kong Julien springer med på vognen, der viser sig at tilhøre et omrejsende cirkus, for at slippe væk fra chefen for veterinærmyndighederne, Chantel DuBois. Turen går nu over stok og sten tilbage til New York.

En skør film fuld af højt flyvende action og farverige karakterer, der er elsket af alle.

Madagascar 3 – Efterlyst I Hele Europa på Netflix

Ekstra Bladet gav filmen 4 stjerner og skrev: “Det er rablende plat, skørt og alt alt for meget, men det er også sjovt. På nærmest magisk vis lykkes det instruktørtrioen at holde tungen lige i munden og underholde mere, end de udmatter”

Madagascar 3 – Efterlyst I Hele Europa kom på Netflix den 1. april 2016.

Se traileren til Madagascar 3 – Efterlyst I Hele Europa

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.