Kategorier
BREAKING SERIER

Luther sæson 4 på Netflix

Fans af krimiserien Luther vil uden tvivl glæde sig over, at de to nye særafsnit, der udgør sæson 4, nu kan ses på Netflix.

Det var ellers meldt ud, at der ikke ville komme flere afsnit efter sæson 3, men efterspørgslen har tilsyneladende fået BBC til at ændre mening. Serien er solgt til USA, hvor der netop nu arbejdes på at lave en amerikansk udgave, af den populære britiske krimi-serie.

Serien hander om den hårdkogte politimand John Luther (Idris Elba), der ikke altid gør tingene efter bogen i forsøget på at få de skyldige bag lås og slå. Han er en dedikeret detektiv, der prøver at bevare herredømmet over sit privatliv og samtidig håndtere de psykologiske faktorer, der ligger bag ved de forbrydelser, han opklarer.

Luther sæson 4 på Netflix

Her i sæson 4 beslutter Luther sig for at droppe sit selvvalgte eksil og trække i arbejdstøjet endnu en gang på grund af nogle foruroligende nyheder, der falder sammen med hans kollegers eftersøgning af en sadistisk seriemorder.

Idris Elba har modtaget en Golden Globe for sin rolle som Luther og serien har været nomineret til fem Emmy-awards.

Luther sæson 4 kom på Netflix den 31. marts 2016, hvor også de tre foregående sæsoner ligger.

Se traileren til Luther sæson 4

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.