Kategorier
DET BEDSTE FRA NETFLIX NYHEDER

De 7 bedste romantiske film på Netflix

Så er det Valentinsdag – en dag i kærlighedens tegn…eller i hvert fald en dag hvor blomsterhandlerne og slikbutikkerne får dollartegn i øjnene. Men fortvivl ikke: Det kan gøres billigere og måske endda også bedre. Hvad med at arrangere en hyggelig aften hjemme med mad udefra og så et par romantiske film på Netflix?

Derfor har vi her på redaktionen gået igennem udvalget af romantiske film på Netflix, så du kun får det bedste til din Valentinsdag.

Vores Valentinsgave til dig er listen over De 7 Bedste Romantiske Film på Netflix lige nu. Alle film, der passer perfekt til en Valentinsaften – enten alene eller sammen med den du holder af.

Som altid i vores ‘Bedste på Netflix’-serie er filmene opstillet i kronologisk rækkefølge med de nyeste film først. Alle filmene er på den danske udgave af Netflix søndag den 14. februar 2016.

Rigtig god Valentinsdag!

FÅ MERE UD AF NETFLIX. MODTAG VORES GRATIS NYHEDSMAIL!

Just Go With It (2014)

Danny Maccabee (Adam Sandler) møder sin drømmepige (Brooklyn Decker), men bliver nødt til at bede sin trofaste assistent Katherine (Jennifer Aniston) om at foregive at være hans kommende ekskone for at dække over en skødesløs løgn. Da flere løgne giver bagslag, bliver Katherines børn også indkaldt, og alle tager af sted til Hawaii på en tosset weekend, hvor det hele løber af sporet og afprøver
grænserne for, hvor langt man vil gå i kærlighedens navn.

Dear John (2010)

Vi lægger hårdt ud med den romantiske film ‘Dear John’, der handler om en amerikansk soldat John (Channing Tatum) og den unge universitetsstuderende Savannah (Amanda Seyfried). De mødes ved et tilfælde og på blot to uger falder de to pladask for hinanden. Men John er professionel soldat, og snart er der atter bud efter ham i et af verdens mange brændpunkter. Kan forhold består, når pen og papir erstatter fysisk kontakt? Vil kærligheden overleve?  Det er den Oscar-nominerede instruktør Lasses Hallström, der står bag denne perle af en romantisk komedie, der er perfekt til en Valentinsdag. Udover en fantastisk film vil du helt sikkert også elske soundtracket til ‘Dear John’.

Letters to Juliet (2010)

Amanda Seyfried er også finde i film nr. to på listen, som er ‘Letters to Juliet’. Her er den unge journalist, Sophie Hall (Amanda Seyfried) på ferie i Verona i Italien sammen med sin forlovede, Victor (Gael García Bernal). Sophie besøger den kendte gårdhave, hvor Juliet Capulet fra Shakespeares tragiske drama om Romeo og Julie boede, her finder hun et 50 år gammelt brev skrevet af Claire Smith (Vanessa Redgrave), der som teenager var dybt forelsket i den unge italiener ved navn Lorenzo (Franco Nero). Sophie vælger at besvare brevet og hun  kastes ud i en jagt på at finde denne Lorenzo, sammen med Claire og hendes barnebarn Charlie (Christopher Egan). En virkelig sød film, der passer perfekt til årets mest romantiske dag.

The Proposal (2009)

Vores 3. film er den romantiske komedier med Sandra Bullock og Ryan Reynolds. Den ambitiøse forlagsredaktør Margaret står over for at blive udvist af USA, så for at blive i landet siger hun, at hun er forlovet med sin assistent Andrew. Han spiller med på idéen, men med et par af sine egne betingelser. Det usædvanlige par tager til Alaska for at møde hans ejendommelige familie (Mary Steenburgen, Craig T. Nelson, Betty White), og bypigen, der altid har styr på alt, befinder sig pludselig langt ude på landet. Med et improviseret bryllup på trapperne og en immigrationsmedarbejder lige i hælene, holder Margeret og Andrew sig til planen. The Proposal er en uimodståelig komedie du vil sige ja til igen og igen.

Love Happens (2009)

Hvad er en liste over romantiske film uden Jennifer Aniston. Derfor skal ‘Love Happens’ med på listen. Det er et romantiske drama om enkemanden Burke Ryan (Aaron Eckhart), der vælger at skrive en bog om at leve med sorgen og tabet af sine elskede. Bogen bliver et stor succes og Burker ender som en slags selvhjælpsguru, der holder foredrag over hele landet. Under et af sine mange foredrag møder han blomsterhandleren Eloise (Jennifer Aniston) og indser at han ikke selv lever helt efter bogens forskrifter. Og er det ham der har brug for hjælp, for at kunne hjælpe sig selv.

PS: I love you (2007)

En af favoritterne når vi taler romantiske dramaer er ‘P.S. I love you’, der handler om Holly (Hilary Swank) og Gerry (Gerard Butler), der er unge, nygifte og lykkelige. Pludselig dør Gerry og Holly efterlades helt alene uden at vide hvordan hun skal komme videre. Nøglen får hun på sin 30 års fødselsdag, hvor hun modtager et brev fra Gerry skrevet inden hans død. Det er det første af 10 breve, der for en stund holder Holly tæt på sin elskede og langsomt fører hende videre i livet. Hvert brev byder på et nyt, uforudsigeligt eventyr. Og hvert brev slutter med de samme ord: P.S. I Love You. En film du ikke bør se uden at have en pakke Kleenex i nærheden. Så er du advaret. 

You’ve Got Mail (1998)

Fantastisk klassisk romantisk komedie fra slutningen af 90’erne, der er perfekt til Valentinsdag. Joe (Tom Hanks) og Kathleen (Meg Ryan) har truffet hinanden på nettet og mailer daglig til hinanden. De fortæller om alt undtagen deres identitet. I virkelighedens verden er Joe ejer af en stor bogkæde som er ved at udkonkurrere Kathleens lille lokale børnebogsbutik og det fortæller hun sin e-mail ven om.

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.