Kategorier
BREAKING SERIER

Seriepremiere: Open Heart

Den amerikansk/canadiske teen-serie Open Heart fra 2015 kan nu ses på Netflix.

Open Heart handler om den rebelske 16-årige teenager Dylan Blake (Karis Cameron), hvis liv ikke aldrig går som hun selv ønsker det.

Først forsvinder hendes far, Richard (Jeffrey Douglas) pludseligt og samtidig finder hun sammen med de forkerte venner, som får hende i uføre. Hun anholdes og dømmes til samfundstjeneste på det hospital, hvor hendes søster (Tori Anderson) og mor (Jenny Cooper) er læger og hendes bedste forældre sidder i bestyrelsen.

Alt hvad Dylan skal gøre er at følge reglerne på hospitalet. Men hospitalet var det sidste sted hvor faderen var set i live og selv om alle siger, at der er tale om en helt naturlig forsvindingssag, så nægter Dylan at tro på det.

I hemmelighed indleder hun sammen med vennerne Mikayla (Cristine Prosperi) og Wes (Justin Kelly) en efterforskning, der skal forsøge at klarlægge hvad der er sket med ham.

Open Heart på Netflix

Der er indtil videre kun lavet en enkelt sæson af Open Heart og det er uvist om der kommer en sæson 2.

Open Heart sæson 1 kom på Netflix den 14. februar 2016.

Se traileren til Open Heart

https://youtu.be/g26tP3ve3-w

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.