Kategorier
GUIDES NYHEDER

Sådan kan du se Netflix på skiferien!

Det er højsæson for skiferier og tusindvis af danskere tager i disse uger nord eller syd på for at stå på ski. Efter en lang og hård dag på bakkerne kan det være fristende at slappe af på værelset eller i hytten med yndlings-serien på Netflix, ligesom ungerne kan sidde og hygge sig med deres børneprogrammer på Netflix.

Den 6. januar 2016 kom den fantastiske melding fra Netflix, at streamingtjenesten nu kan ses i 130 lande. Dermed kan du med dit danske Netflix-abonnement se Netflix nærmest i alle lande. Det er blot lande som Kina, Nordkorea og Syrien hvor tjenesten fortsat ikke kan ses.

Det skal du være opmærksom på

Der er dog et par ting du skal være opmærksom på, hvis du ønsker at se Netflix på skiferien.

Du  kommer nemlig til at se det pågældende lands Netflix. Det vil sige, at hvis du er i Tyskland eller Østrig, får du den tyske eller østrigske udgave af Netflix. Dermed er det slut med de danske undertekster og dansk tale på børnenes serier. Men bare rolig: Hvis ungerne er trætte af, at Peter Pedal taler tysk, kan det naturligvis klares på få minutter.

Her er vores guide til dig, der gerne vil have Netflix med på skiferien:

Hvis skiferien går til Norge eller Sverige

Billede af kvinde der ser Netflix på tablet
Efter en lang dag på ski er det fantastisk at slappe af med en film på Netflix

Der er ikke de store problemer i at se Netflix i hverken Norge eller Sverige. Udvalget i de to lande er stort set identisk, med det du kender fra Danmark og du bør ikke en gang undvære de danske undertekster. Det er dog muligt, at børnene ikke kan få dansk tale på deres film og serier.

Hvis de ønsker dette, er du nødt til at få et abonnement hos f.eks. Unlocator. Det er 100% gratis i 7 dage og på den måde kan du let komme til at se Netflix Danmark.

Hvis skiferien går til Italien, Polen, Tjekkiet, Frankrig, Tyskland, Østrig eller Schweiz

Det burde nu være muligt at se Netflix i alle europæiske lande. Du skal blot være opmærksom på, at udvalget er noget tyndere end det vi kender fra Netflix i Danmark og du må undvære de danske undertekster / dansk tale på børnefilmene. På stort set alle film og serier kan du vælge at se dem på originalsproget, hvis du ikke er så meget til den tyske eller franske synkronisering.

Det er dog forholdvis let, at komme til at se Netflix Danmark. Alt hvad det kræver er et abonnement hos f.eks. Unlocator, Un-Block.US eller OverPlay. Netop nu kan du prøve Unlocator GRATIS i 7 dage, hvilket jo burde række til skiferien.

Hvis skiferien går til et af de lande hvor Netflix ikke er.

Der er efterhånden ikke mange lande tilbage, hvor du ikke kan se Netflix, men hvis du havner i et af de lande vil du blive mødt af beskeden ‘You Cannot Watch Netflix from This Location’. Så selvom du står med et dansk Netflix abonnement, så blokeres Netflix fordi du er i et land, som endnu ikke har Netflix.

Du skal derfor omgå denne blokkering, hvilket kan gøres på 2 minutter med et abonnement hos f.eks. Unlocator, Un-Block.US eller OverPlay. Hos Unlocator kan du endda få de første 7 dage helt gratis, hvilket burde være nok til en 7 dages skiferie.

Netflix i bilen

300x250Som underholdning til ungerne på bagsædet på en tur til Norge eller Østrig er Netflix ikke det mest optimale valg. Det er nemlig ikke muligt at downloade film fra Netflix – de skal streames. Du skal med andre ord bruge mobildata, hvilket er til at klare, mens I stadig kører rundt i Danmark. Det bliver straks en meget dyr fornøjelse i udlandet, som bestemt ikke kan anbefales!

Hvis du får et abonnement hos mobilselskabet 3 kan du dog uden problemer streame Netflix i bilen – også når du er på skiferie. Se mere HER

En anden løsning kunne være, at få et ViaPlay abonnement. Hos ViaPlay er det nemlig muligt at gemme film og serier på tabletten og se dem, selv når der ikke er internetforbindelse. En fantastisk feature der er helt perfekt til skiferien! Du kan lige nu prøve ViaPlay 100% gratis i 30 dage ved at bruge dette LINK.

Slå mobildata fra!

Hvis du ønsker at se Netflix på din smartphone bør du straks slå ‘mobildata’ fra. Det der skulle have været lidt hygge på værelset kan nemlig hurtig blive et dyrt bekendskab, hvis det sker via din smartphones dataopkobling fra udlandet. Derfor bør du slå mobildata fra – også selv om du bruger et hotspot eller hotellets WiFi. Årsagen er, at hvis din WiFi-forbindelse går ned eller svigter, vil telefonen automatisk slå over på mobildata og så begynder taxameteret at tælle.

Sæt Netflix op til lavere internet-hastighed

De fleste hoteller oplever et voldsomt pres på deres WiFi-forbindelse, hvilket kan betyde at hastigheden på internetforbindelsen hele tiden varierer. Da Netflix bruger adaptive streaming vil billedkvaliteten på dit stream hele tiden være den bedst-mulige i forhold til din internetforbindelse. Det kan gøre det til et mareridt, fordi billedkvaliteten hele tiden skifter. Hvis du vil undgå dette, kan du ændre afspilningsindstillingerne på din Netflix konto. Under ‘Dataforbrug pr. skærm’ vælger du ‘Mellem’ hvilket er en udmærket kvalitet til smartphone eller tablet skærme.

Hvis der ikke er internet-forbindelse eller WiFi på hotellet

Hvis du er havnet et sted uden internet eller WiFi-forbindelse, er der ikke så meget du kan gøre. Du kommer i hvert fald ikke til at se Netflix. Alle film og serier på Netflix skal streames, hvilket kræver en internetforbindelse. Hvis du ikke kan undvære film og serier kan du få et abonnement hos ViaPlay. Her er det muligt at gemme film og serier ned på computeren, din tablet eller smartphone og se dem, selv når du ikke har internetforbindelse. Lige nu kan du prøve ViaPlay 100% gratis i 30 dage – uden binding! Kom til tilbuddet HER.

Rigtig god vinterferie. Pas godt på dig selv og hinanden!

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.