Kategorier
BREAKING FILM

The Notebook med Ryan Gosling

Det romantiske drama fra 2005, The Notebook kan nu ses på Netflix.

The Notebook er af mange beskrevet som den mest romantiske film, der nogensinde er lavet og med en premiere dato DAGEN EFTER Valentinsdag, må Netflix have skrevet sig ind i historiebøgerne for dårligste timing.

Filmen handler om to teenagere, Allie (Rachel Adams) og Noah (Ryan Gosling), der lever i det sydlige USA i begyndelsen af 1940. De forelsker sig over hals og hoved og deler en uforglemmelig sommer sammen.

Allies overklasse forældre ønsker for intet i verden at hun skal gifte sig med en knægt fra arbejderklassen og sætter en stopper for forholdet. Allie drager bort for at starte på skole, mens Noah bliver tilbage. Han skriver breve til hende hver dag i et år, men får aldrig svar. Da de ved et tilfælde mødes mange år senere er det for sent – Allie er forlovet og skal giftes.

Historien om Allie og Noah er skrevet i en gammel notesbog og har stor betydning for Duke (James Garner), en ældre herre, der dagligt besøger sin veninde (Gena Rowlands) på alderdomshjemmet. Han læser historien for hende igen og igen – men lige lidt hjælper det. Hun er senil og husker intet…

Facts om The Notebook

Filmen er Ryan Goslings mest succesfulde film til dato og det på trods af, at han har medvirket i et hav af andre succesfulde film. Han fik i øvrigt rollen som Noah fordi han ikke så godt ud! Det var meldigen fra instruktøren.

Rygtet vil i øvrigt vide, at Ryan Gosling og Rachel Adams ikke kunne udstå hinanden og det på trods af, at de på filmen virker ufattelige forelskede.

The Notebook på Netflix

Filmen er baseret på Nickolas Sparks’ bestseller-roman Minder I Mol. Han har nu fem bestseller noveller bag sig, hvoraf de tre er blevet filmatiseret: The Notebook, Message in a Bottle og A Walk to Remember.

The Notebook kom på Netflix den 15. februar.

Se traileren til The Notebook

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.