Kategorier
BREAKING FILM

Burlesque med Cher og Christina Aguilera

Den amerikanske musical-film fra 2010, Burlesque med Christina Aguilera og Cher i hovedrollerne, kan nu ses på Netflix.

Det er krisetid på The Burlesque Lounge, et majestætisk, men faldefærdigt teater, der er hjemsted for et inspirerende koncertsted. Publikum bliver færre og færre, og ejeren Tess (Cher) kæmper hårdt for at få stedet til at løbe rundt.

Samtidig forlader Iowa-pigen Ali (Christina Aguilera) sine trange kår og drager til Los Angeles for at forfølge sine drømme.

Da hun får job som servitrice på The Burlesque Lounge kickstartes hendes drømme om at komme til at stå på scenen. Hun bliver så begejstret for de vilde kostumer og den ligefremme dans, at hun giver sig selv løfte om at optræde der en dag. Inden længe står hun på scenen og fra det øjeblik er hun solgt. Derefter bliver hendes liv uløseligt knyttet til Tess og The Burlesque Lounge.

Burlesque på Netflix

Langt fra alle de danske anmeldere var begejstrede for filmen, men BT’s anmelder gav dog filmen 5 stjerner og skrev: “…filmen koger suppe på mange kendte film- musicals (‘Showgirls’, ‘Flashdance’), men koger den godt i en show-film, der strutter af energi og dansenumre der er alt for flotte til den luvslidte klub, det foregår i.” 

Burlesque kom på Netflix den 17. februar 2016.

Se traileren til Burlesque

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.