Kategorier
BREAKING FILM

Sharknado 3 – Oh Hell No

Den amerikanske kultfilm Sharknado 3 fra 2015 kan nu ses på Netflix.

En enorm bølge af Sharknados truer nu den amerikanske østkyst og endnu en gang må vores superhelt Fin Shepard (Ian Ziering) ud med sin motorsav og sætte livet på spil for at redde sine børn, som er på ferie. Mens han kæmper sig fremad mod syd, suger Sharknado’erne sig sammen og svulmer op til gigantiske størrelser – voldsommere og større end nogensinde og ser ud til at ramme Washington D.C.

Spørgsmålet er, om film kan være så dårlige, at de faktisk er gode? Det er der mange som mener og de mener faktisk, at lige præcis Sharknado-serien er af den kaliber.

Så er du til B-film, så kan du lige så godt vælge en god B-film og her er Sharknado-serien oplagt. Da den første Sharknado blev vist på SyFy Channel i 2013 medførte den 4-5000 tweets i minuttet, hvilket sendte denne besynderlige film direkte ind pop-kulturen og gav den kultstatus.

Sharknado på Netflix

Sharknado 3 kom på Netflix den 17. februar 2016, hvor de to foregående film også ligger.

Se traileren til Sharknado 3

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.