Kategorier
BREAKING FILM

Lords of Dogtown

Historien om hvordan skateboarding for alvor blev til en verdensomspændende dille, kan ses i filmen Lords of Dogtown fra 2005, der nu er på Netflix.

Vi er i midten af 70’ernes California, hvor Tony Alva (Victor Rasuk), Stacy Peralta (John Robinson) og Jay Adams (Emile Hirsch) en gruppe drenge fra Dogtown ved den kendte Venice Beach i Los Angeles voksede op med et skateboard under fødderne.

For dem var surfbrættet og skateboardet den eneste  beskæftigelse, der gav livet mening. Samlingspunktet var surf-butikken Zephyr, hvis ejer hurtigt ser, at drengene har talent for skateboarding. De ender med at blive berømte under navnet The Z-Boys.

Deres træning foregår i begyndelsen i tomme swimming pools i velhavende forstadshjem, som de erobrer, når ejerne er ude.

Lords of Dogtown på Netflix

I rollen som Skip ses Heath Ledger. Filmen er instrueret af Catherine Hardwicke.

Lords of Dogtown kom på Netflix den 17. februar 2016.

Se traileren til Lords of Dogtown

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.