Kategorier
BREAKING SERIER

Seriepremiere: The Divide på Netflix

Den amerikanske tv-serie The Divide kan nu ses på Netflix.

Serien hander om den studerende Christine Rosa (Marin Ireland), der arbejder frivilligt for Innocence Initiative – en juridisk forsvarsgruppe, der har til opgave at redde uskyldige dømte i det amerikanske retssystem.

Christine havner midt i en mordsag, hvor hun er sikker på, at de to mænd, der er dømt i sagen, i virkeligheden er uskyldige. 17 dage før dødsdommen skal føres ud i livet ender hun i et drabeligt slag mod en stor advokat.

Det er Tony Goldwyn, manden bag den populære serie Scandals og Richard LaGravenese, der i samarbejde står bag The Divide.

Serien blev den første tv-serier produceret af den amerikanske tv-kanal WE tv. Desværre gik det ikke super godt med seertallene og serien blev droppet allerede efter første sæson. Hvilket betyder, at der desværre ikke kommer flere afsnit af serien end de otte, der ligger på Netflix nu.

The Divide kom på Netflix den 5. februar 2016.

Se traileren til The Divide

https://vimeo.com/robertbroadhurst/thedivide

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.