Kategorier
BREAKING FOR BØRN

Danger Mouse på Netflix

Netflix er nu klar til at vise den britiske animationsserie, Danger Mouse, der er blandt de mest populære serier til børn på CBBC.

Verdens bedste superspion, Danger Mouse vender tilbage for at redde verden! Han får hjælp af den uheldige hamster Penfold og Vindsløv samt adskillige, meget avancerede dimser.

De får hjælp af Colonel K og den geniale Professor Skrårkenkluks i kampen mod den onde Baron von Greenback.

Danger Mouse er er oprindelig en tegneserie, der kørte på BBC fra 1981 til 1992 og nu har den britiske tv-station CBBC genoplivet serien. Den fik premiere i efteråret 2015 og den nye omgang af serien opnåede nogle af de bedste seere-tal med mere end 2,4 millioner seere.

Dette er blot den første af mange CBBC-serier for børn, der kommer på Netflix. Senere følger Inspector Gadget og en serie lavet over Playmobile-figurene.

Danger Mouse sæson 1 kom på Netflix den 30. april 2016, hvor den kan ses med dansk tale.

Se traileren til Danger Mouse (engelsk tale)

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.