Kategorier
BREAKING FILM

The Way of the War

Den amerikanske actionfilm fra 2009, The Way of the War med Cuba Gooding Jr. kan nu ses på Netflix.

David Wolfe (Cuba Gooding Jr.) er elitesoldat i den amerikanske hær og er udstationeret i Mellemøsten i krigen mod terror. På hans sidste mission, hvor han skal tage livet af en højtstående terrorist, afdækker han en konspiration som knytter højtstående personer i den amerikanske regering til terrorvirksomhed. Oplysningen får Wolfe til at revurdere hele sin karriere, og han beslutter sig for at forlade krigen og militæret.

Men da hans forlovede brutalt bliver voldtaget og dræbt indser han, at nogen er ude efter at undertrykke hans viden. Han er pludselig blevet en farlig trussel mod rigets sikkerhed. Han har valget mellem at flygte eller kæmpe. Han vælger det sidste, og som en enmandshær starter han en udmarvende hævnaktion mod dem, der står bag.

The Way of the War kom ikke op i de danske biografer.

The Way of the War kom på Netflix den 15. april 2016.

Se traileren til The Way of the War

https://www.youtube.com/watch?v=E6JlFpdTlgA

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.