Kategorier
BREAKING FILM

Killing Season

Den amerikanske actionfilm fra 2013, Killing Season med Robert De Niro og John Travolta i hovedrollerne, kan nu ses på Netflix.

Benjamin Ford (Robert De Niro) er tidligere soldat og veteran fra krigen i Bosnien. Han lever nu isoleret i det nordamerikanske bjergområde Appalachian Mountains i et forsøg på at slippe væk fra krigens minder. Han tilbringer tiden med jagt, i konstante smerte, på grund at en granatsplint.

Stilheden bliver dog forstyrret, da en europæisk turist ved navn Emil Kovac (John Travolta) dukker op. Det viser sig dog snart, at turisten er en tidligere serbisk soldat og han har et gammelt regnskab, der skal gøre op.

Snart havner i de to i et dødbringende psykologisk og fysiske krævende katten-efter-musen spil.

CinemaOnline gav filmen 3 stjerner og skrev: “Killing Season er en letfordøjelig film, men ikke af en kaliber som gør meget andet end at få publikum til at konstatere at nu er filmen set, og det var så det.”

Killing Season kom på Netflix den 15. april 2016.

Se traileren til Killing Season

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.