Kategorier
BREAKING FILM & SERIER

‘Biler 2’ forsvinder fra Netflix efter påske

Så er det sidste chance i denne omgang for at se Biler 2 (Cars 2) på Netflix.

Den fantastiske animations film fra Disney-Pixar forsvinder nemlig fra Netflix Danmark i morgen den 22. april.

SE LISTEN OVER DE NYE NETFLIX FILM

Biler 2 handler om superraceren Lynet McQueen og hans bedste ven, kranbilen Bumle. De rejser udenlands for at deltage i det første Verdens Grand Prix nogensinde, hvor det skal afgøres, hvem der er verdens hurtigste bil.

Men vejen til mesterskabet er fyldt med masser af huller, afveje og omveje, da Bumle bliver fanget i sit helt eget internationale spioneventyr. Mens Bumle er splittet mellem at hjælpe Lynet eller holde styr på trosserne i en tophemmelig mission, kastes han på en eksplosiv gadejagt fra Japan til Europa.

KØB ‘BILER 2’ PÅ DVD TIL KUN 89,

Når film forsvinder fra Netflix skyldes det ofte, at tjenesten ikke længere har rettigheder til at vise dem i de pågældende lande. Det betyder dog ikke, at filmene forsvinder for altid fra Netflix. Mange af filmene vender tilbage efter få måneder. Det er dog endnu uvist hvornår Biler 2 vender tilbage til Netflix i Danmark.

SE LISTEN OVER DE BEDSTE BØRNEFILM PÅ NETFLIX

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.