Kategorier
BREAKING FILM & SERIER

En skuffende opdatering af nye film på Netflix

Efter den store oprydning i Netflix kartoteket i går, hvor flere af de gamle film blev fjernet, var forventningen at streamingtjenesten hurtigt ville tilføje flere nye film.

Det skete allerede dagen efter, men var dog en halvsløj omgang. Otte ‘nye’ film blev det til, som på ingen måde kan betegnes som blockbustere.

Halvdelen af dem er forholdsvis nye, mens resten af de ‘nye’ film er mere end 10 år gamle. Der er dog håb forude. Sidst i april kommer Superman-filmen fra 2013 Man of Steel på Netflix

BLIV VEN MED OS PÅ FACEBOOK OG FÅ MERE UD AF NETFLIX

Flixnyt har lavet en oversigt over de ‘nye’ film, der blev tilføjet den 15. april 2014:

Space Warriors

Filmplakat til Space WarriorsFamiliefilm fra 2013. Filmen handler om en gruppe unge astronaut-aspiranter, som deltager på en rumsommerskole. Da der opstår en krise ombord på den internationale rumstation beslutter de unge astronauter for at hjælpe med at redde de tre astronauters liv, som er i fare ude i rummet. På rollelisten blandt andre Danny Glover som Commandor Philips

Bounty Killer

Filmplakat til Bounty KillerFor 20 år siden blev verden overtaget af multinationale firmaer. På grund af deres tørst efter penge og magt blev en brutal verdenskrig indledt, der lagde Jorden som vi kender den idag øde. I denne nye virkelighed styres alt af The Council of Nine, der udsender dødsdomme på alle de forbrydere i jakkesæt, som var med til at ødelægge alt. Disse forbrydere jages af dusørjægere og det er dem der nu står for retfærdighed og håb!

Concussion

Plakat til filmen ConcussionDrama fra 2013. Da Abby bliver ramt i hovedet af en baseball, som hendes søn har kastet, forandres hele hendes liv. Hendes kone, hjem og karriere virker pludselig meningsløse, og Abby beslutter, at det er tid til forandring. Hun indrykker en kontaktannonce under navnet Eleanor og begynder i stedet at arbejde som escort for kvinder.

A Fantastic Fear of Everything

fantastic-fear-of-everythingKomedie fra 2012. Filmen handler om børnebogsforfatteren Jack, der er begyndt at skrive krimier. Hans research omhandlende seriemorderes liv i den viktorianske tid gør ham dog langsomt til et paranoidt nervevrag, og det bliver ikke bedre, da en Hollywood-producent beslutter sig for at lave en film ud af Jacks fund.

Incident at Loch Ness

Incident_at_loch_nessFilmen er udformet som en dokumentarfilm af filmskaberen Werner Herzog, som påbegyndte sin forskning i Skotland sommeren 2003. Målet var en film med titlen “Enigma of Loch Ness”, men problemer betød dog, at filmen aldrig blev lavet færdig. Denne film fokuserer på og udforsker myten og forskellen mellem sandhed og fiktion omkring Loch Ness og dens mytiske uhyre.

 

The Sense and Sensibility.

the-sense-and-sensibilityFilmatiseringen af Jane Austen romanklassiker “Fornuft og Følelse” fra 1995.  Vi følger de to søstre Elinor og Marianne. Elinor er den fornuftige og korrekte og Marianne er den følelsesladede og impulsive. Begge har de problemer med kærligheden og med at tilpasse sig 1800-tallets stive og formelle engelske samfund.

Kicking and Screaming

kicking-and-screamingBritisk komedie fra 1995 med Josh Hamilton på rollelisten. Filmen handler om fire collegevenner, der er rædselsslagne ved tanken om, hvordan de skal gribe det virkelige liv an, nu hvor de har overstået eksamenerne. Kicking and Screaming var instruktøren Noah Baumbachs debut.

Return of the Living Dead 3

Return_of_the_living_dead_3Gyser fra 1993. Det tredje film i serien der blev kickstartet med Dan O’Bannons mesterværk The Return of the Living Dead, byder på en morbid kærlighedshistorie. Curti sniger sig sammen med sin kæreste Julie ind på sin fars arbejdsplads – et militæranlæg, der viser sig at lægge lokaler til et lyssky og gruopvækkende eksperiment, hvor de levende døde udgør hovedingrediensen. De to unge mennesker flygter fra stedet, men da Julie omkommer i en motorcykelulykke, får Curtis brug for sin fars hjælp… For hvor langt vil man gå for at vække kærligheden til live – igen.

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.