Kategorier
BREAKING SERIER

Det britiske drama ‘Mr. Selfridge’ nu på Netflix

Med tv-serien Mr. Selfridge har endnu en britisk tv-serie fået premiere på Netflix.

Mr. Selfridge følger den farverige og visionære amerikanske forretningsmand Harry Gordon Selfridge (Jeremy Piven), som kommer til London i 1908.

Året efter åbner han Londons største og fineste stormagasin, ‘Selfridges’. Hans ambition er at gøre shopping ligeså attraktivt som sex. 

Med pionerånd, overmod og en nærmest manisk energi skabte han et indkøbsmekka, hvor enhver trend, der var ny, spændende, underholdende eller bare en smule excentrisk fik plads.

OVERSIGTEN OVER NYE FILM OG SERIER PÅ NETFLIX

Udover Jeremy Piven i hovedrollen, ses også Frances O’Connor, som Harry’s kone, Rose og Katherine Kelly spiller Lady Mae, som er en attraktiv og velbevandret society kvinde, der viser sig at have nogle meget gode forretningsforbindelser, som Harry gør brug af i opbyggelsen af sit imperium. 

Billede fra tv-serien Mr. SelfridgeMr Selfridge er skabt af Andrew Davies over Lindy Woodheads biografi om Harry Selfridge: Shopping, Seduction & Mr Selfridge.

KØB BOGEN: MR SELFRIDGE ‘ROMANCE OF COMMERCE’

Serien blev sendt på den britiske tv-kanal ITV, som allerede har bestilt endnu en sæson af den populære serie. Den nye sæson kommer til at foregå i perioden fra 1914 til begyndelsen på 2. verdenskrig. Serien har været sendt på DR TV under titlen Store forretninger, men på Netflix ligger den kun under den originale titel.

Første sæson af Mr Selfridge kom på Netflix den 20. april 2014.

Se traileren til Mr. Selfridge

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.